MYKSAL, platforma e parë gjithpërfshirëse për bizneset në Kosovë dhe Shqipëri

RISI NË PROMOVIMIN E BIZNESEVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR DHE NË EUROPË

Për herë të parë është krijuar një platformë e vetme që bën bashkë bizneset Shqipëri – Kosovë me synimin për t’i promovuar në Ballkanin Perëndimor dhe duke u shtrirë më pas në Europë për të qenë lehtësisht të aksesueshme.

MYKSAL është themeluar nga Elite Group, një ekip i specializuar për promovim dhe marketing në fushën e hoteleri turizmit dhe shërbimeve. Në sajë të bashkëpunimit me GIZ.DE dhe EU INOVATION është krijuar platforma KSAL, 100% Shqipetare me slogan “Promovo vendin tënd” dhe “Promovo kursimet e tua” që do t’ju vijë në ndihme të gjitha bizneseve dhe konsumatorëve në fushën e turizmit dhe shumë shërbimeve në fusha të ndryshme të biznesit.

ÇFARË ËSHTË PLATFORMA KSAL?

Një software i ndërtuar enkas në fushën e hoteleri turizmit dhe shërbimeve. Ideuar si platforma e parë shqiptare duke përmbledhur në këte mënyrë të gjithë hoteleri-turizmin në Shqipëri dhe Kosovë me target kryesor lançimin dhe promovimin e këtij rrjeti në Ballkanin Perëndimor dhe duke u shtirë më tej dhe në Europë. Gjithashtu kjo platformë është ideuar që përvec pjesës së hoteleri turzëm të ketë të përfshira dhe shërbime të tjera në funksion të këtij rrjeti duke i dhënë kështu akses çdo turisti dhe çdo vendasi që viziton Shqipërinë dhe Kosovën në gamën e shërbimeve që paraqet vendi ynë.

Nëse do të klikoni tani tek MYKSAL do të shikoni: https://listings.myksal.com/en/?category=all

SHËRBIMET QË OFRON PLATFORMA

 • Akses në rezervime të hoteleve dhe resorteve
 • Pushime malore dhe bujtina
 • Shitblerje dhe apartamente me qera
 • Makina me qera
 • Siguruacion i jetës dhe punimeve inxhinierike
 • Katering
 • Restorante
 • Supermarkete
 • Hidrokarbure

TË VEÇANTAT QË DO TË KETË PJESA E HOTELEVE

 • Çdo hotel do të shfaqet në google maps në 3D në platformë.
 • Pamja e çdo dhome që klienti rezervon do i shfaqet me teknologjinë më të fundit.

VR-virtual reality pra 360°.

MËNYRAT E PROMOVIMIT DHE MARKETINGUT NGA ELITE GROUP:

 • Promovimi dhe marketing nga staf i përzgjedhur i kësaj fushe.
 • Promovim nëpërmjet konsumatorëve.
 • Nëpërmjet Elite Group me anë të marrëveshjeve me agjensi të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.

Për informacione shtesë kontaktoni në:  +49 1516 3086249

Email: [email protected]