Ndeshja me mikun e tij e la në një karrige me rrota aktorin Kevin Hart

Kevin Hart, Ride Along Red Carpet Premiere, Sydney Australia

Ylli amerikan Kevin Hart ndërsa po bënte disa ushtrime me mikun e tij ka dëmtuar muskujt duke përfunduar në një karrige me rrota për pjesën tjetër të jetës së tij.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë 44-vjeçari. “Duhet të jem mashkulli me budalla që jeton në këtë botë. Zonja dhe Zotërinj, mosha 40-vjeçare është reale. Të gjithë burrat dhe gratë që kanë kaluar moshën 40-vjeçare po ju them që nuk është një lojë. Respektoheni moshën”– ka shkruar Hart.