Një plazh vetëm për qentë në Sicili

Për herë të parë në Itali ka një hapësirë që do i dedikohet vetëm qenve dhe pronarëve të tyre në plazhin Tonnarella.

Kjo mund të konsiderohet si një favorizim sa i përket turizmit miqësor në të gjithë ishullin. Në këtë vijë bregdetare qentë mund të bredhin lirshëm në plazh, të luajnë lojëra dhe të hynë në det. Projekti është mirëpritur pozitivisht nga banorët dhe turistët pasi u krijon mundësin për të shkuara me pushime në plazh me kafshët shtëpiake .