Paketa e duhur për pushime perfekte, vetëm në Diamond Hill Resort & SPA në Vlorë

Kur ndodhemi në pikun e sezonit turistik Diamond Hill Resort&SPA në Vlorë ofron një paketë të kompletuar për pushime perfekte.

Nuk ka rëndësi nëse je çift apo familje me shumë pjesëtare, këtu do të gjeni hapësirën e dedikuar për të plotesuar te gjitha kërkesat e pushuesve.

Në pjesën rezidenciale ka apartamente me sipërfaqe të konsiderueshme.

Të gjitha njësitë janë vendosur dhe konceptuar në mënyrë të tillë që të kenë diellzim maksimal dhe me një pamje mahnitëse të bregdetit jonian.

Diamond Hill Resort & SPA , ambjent multifunksional me restorant, pishina verore, lounge, fitness, Spa, sallë konferencash dhe ambiente lojërash për fëmijë.

Në bazë të shërbimeve që ofrohen në resort, kostoja është e kënaqshme dhe kjo është reflektuar edhe nga kërkesat në rritje për prenotime vit pas viti.

Menaxherët e Diamond Hill Resort & SPA thonë për Probizz.al se sfida e tyre çdo vit është që turistët vendas dhe të huaj të përjetojnë pushime me standartin e duhur, ku do të mirëpriten nga një staf i kualifikuar dhe me eksperiencë në fushën e hoteleri-turizmit.

Në çdo sezon që prej ngritjes së tij ky resort është konsideruar nga pushuesit si vendi ideal për relax dhe qetësi, i pozicionuar në një nga sipërfaqet më panoramike të qytetit të Vlorës.

Nuk ka kohë për të humbur, Diamond Hill Resort&SPA ju pret !Kontakt  

069 409 8901

[email protected]

diamond-hill.al