Javë “e zezë” për monedhat europiane

Dollari amerikan ka pësuar një tjetër rënië këtë fillim jave. Sot blihet me 91 lekë dhe shitet me 92.2 lekë sipas kursit të këmbimit valutor.

Monedha europiane i është afruar nivelit të 102 lekëve krahasuar me javën e kaluar teksa është blerë sot me 102.2 lekë dhe është shitur me 103.1 lekë.

Ndërsa Franga zvicerane blihet sot me 105 lekë dhe shitet me 106.3 lekë duke shënuar edhe ajo një zbritje të ndjeshme të vlerës në raport me javën e kaluar .

Edhe Paundi britanik paraqitet me të njëjtën situatë  Sot është blerë  me 118.6 lekë dhe u shit me 120.5 lekë.