Përveç produkteve, si duhet të kujdesemi për lëkurën

Të gjithë ata njerëz që kanë probleme me lëkurën përdorin produkte të ndryshme. Por sipas ekspertëve, kjo nuk mjafton. Për një lëkurë të shëndetshme ata këshillojnë që të ushtroheni në aktivitete fizike në mëngjes dhe jo në mbrëmje.

Po ashtu edhe të qëndruarit sa më pozitiv dhe të buzëqeshur përmirëson gjendjen e lëkurës. Kjo e fundit është reflektim i drejtëpërdrejtë i asaj po ndodh benda trupit tuaj.