Piramida, zemra e Shqipërisë së re të Inovacionit

Kjo është pamja e re e Piramidës në Tiranë.

Kryeministri, Edi Rama ka publikuar foto nga ndryshimi i strukturës në Tiranë.

Krahas postimit, Rama ka shkruar  se piramida ka “rilindur” për t’u bërë zemra e Shqipërisë së re të inovacionit.

 “PIRAMIDA e Rilindur për t’u bërë zemra e Shqipërisë së Re të Inovacionit dhe streha më e madhe në rajon e të rinjve e të rejave që i përkushtohen teknologjisë digjitale”, shkruan kreu i qeverisë.