Problemet që shkakton Lemza

Lemza mund të shkaktohet nga stresi, gëlltitja e ushqimit ose pijeve të gazuara, ose edhe pirja e tepërt e alkoolit.

Megjithatë, një studim ka zbuluar se në disa raste të rralla, lemza mund të jetë shenjë e diçkaje serioze, shenjë e kancerit.

Deri në 40 për qind e pacientëve me kancer mund të kenë lemzë, shkruan The Sun. Ekspertët shëndetësore bëjnë të ditur se lemza e vazhdueshme mund të shkaktoje edhe çrregulllime të gjumit.

Ajo shkakton edhe edhe komplikime të tjera si lodhje, rraskapitje, madje edhe siklet dhe shqetësime të ndryshme psikologjike.

Burimi: The Sun