Rriten vlerat e valutave kryesore

Këtë fillim jave euro ka pësur një tjetër rritje të vlerës së tij pasi është blerë me 112.5 lekë dhe është shitur me 114.4 lekë .

 Ndërsa dollari amerikan është blerë me 99.4 lekë dhe është shitur me 102 lekë sipas kursit të këmbimit valutor.

Edhe franga zvicerane ka regjistruar një rritje të lehtë gjatë kësaj jave teksa është blerë me 112.5 lekë dhe është shitur me 114.4 lekë.

Paudi britanik është blerë me 124.9 lekë dhe është shitur me 127 lekë referuar tregut të brendshëm valutor .