Së shpejti në Instagram duhet të abonoheni për të parë përmbajtje ekskluzive nga krijuesit

Instagram në fillim të këtij viti tha se do të eksploronte idenë e abonimeve të krijuesve dhe më vonë u pa duke zhvilluar një veçori që do të ofronte Story ekskluzive që ishin të dukshme vetëm për përdoruesit e abonuar për një krijues.

Tani, duket se kompania është e gatshme të nisë këtë sistem abonimi në testime më të gjera. Instagram ka shtuar së fundi opsionet e blerjes brenda aplikacionit në aplikacionin e tij në SHBA që janë të destinuara për “Abonimet në Instagram”.

Sensor Tower dhe Apptopia ndjekin dhe gjurmojnë ekosistemin e aplikacionit celular, i cili përfshin monitorimin e lëvizjeve të grafikut, mbledhjen e të dhënave të inteligjencës së marketingut të aplikacioneve etj. Por ata gjurmojnë gjithashtu ndryshimet e tjera më pak të dukshme që aplikacionet priren të bëjnë, shtimi i blerjeve të reja brenda aplikacionit në listat e tyre të App Store.

Shtimi i opsioneve të reja të blerjes brenda aplikacionit “Abonimet në Instagram” ka të ngjarë të sinjalizojë nisjen më të gjerë të sistemit të abonimit në Instagramit.

Çmimet variojnë nga 0,99 në 4,99 dollarë.

Përmbajtja në Instagram do të vazhdojë të jetë falas, por përdoruesit do të kenë mundësinë të ngarkojnë përmbajtje që do të kenë nevojë për një pagesë abonimi për t’u aksesuar.

Burimi: Tech Crunch