Shawn Mendes dhe Camila Cabello i japin fund lidhjes së tyre romantike

Shawn Mendes dhe Camila Cabello janë ndarë.

Çifti lëshoi ​​një deklaratë të përbashkët në lidhje me ndarjen e tyre të mërkurën në Instagram.

Hej djema, ne kemi vendosur t’i japim fund marrëdhënies sonë romantike, por dashuria jonë për njëri-tjetrin si njerëz është më e fortë se kurrë,” thuhej në deklaratë. “Ne e filluam lidhjen tonë si miqtë më të mirë dhe do të vazhdojmë të jemi miqtë më të mirë. Ne e vlerësojmë mbështetjen tuaj që nga fillimi.”

Më herët të mërkurën, Mendes u pa duke marrë kafe në Brooklyn. “Ai padyshim dukej i trishtuar. Ai po dëgjonte muzikë dhe po mbante veten,” tha një burim i brendshëm për Fox News Digital.

Burimi tregoi se Mendes u pa gjithashtu një ditë para duke bërë palestër i vetëm.

Mendes dhe Cabello u takuan për herë të parë në vitin 2014, por mbetën miq të mirë derisa lidhja e tyre u bë romantike vite më vonë.

Burimi: Fox News