Si të kujdesemi për lëkurën

Një lëkurë e shëndetshme na bën të ndihemi më mirë dhe na rrit vetëvlerësimin. Një roltejet të rëndësishëm në shëndetin e përgjithshëm si dhe në atë të lëkurës luan dieta. Ushqimet e shëndetshme, mund ta mbajnë lëkurën tuaj më të pastër.

 Duhet shmangur stresi dhe ankthi. Njerëzit përballen çdo ditë me situata të ndryshme, të cilat mund t’u shkaktojnë atyre edhe stres.

Kjo mund të çojë në rritje të niveleve të ankthit,  gjë që mund të ndikojnë edhe në gjendjen e lëkurës tuaj.

Ekspertët këshillojnë gjithashtu që të pini të paktën 8 deri në 10 gota ujë çdo ditë.