“SOLARES”, KOHA E ARTË PËR ENERGJINË NGA DIELLI

Numri i abonentëve që vetëprodhojnë energji elektrike nga panelet në Shqipëri është në rritje duke arritur në mbi 1 mijë. Pjesën më të madhe në këtë shifër e zënë bizneset dhe vetëm 30 % janë konsumatorë familjarë.

Këtë gjë e dëshmojnë më së miri edhe instalimet që po kryejnë kompanitë e fotovoltaikëve në vend.

Nëse do të shihni publikimet e fundit të “Solares”, e cila gëzon eskluzivitetin e produkteve të kompanisë së njohur BISOL Group, do të vini re një numër të konsiderueshëm kompanish të njohura që tashmë po e sigurojnë vetë energjinë elektrike, falë investimit në panele fotovoltaike.

Royal Sterilgarda, e cila ofron në tregun shqiptar produkte dhe nënprodukte të qumështit dhe lëngje frutash, ka instaluar së fundmi  314 Kw  me Solares; kompaninë lider në treg e cila sjell produkte 100 % Europiane.

https://www.instagram.com/p/Cr3hWmLNdYC/?hl=en

KA Trading sh.p.k  në Vlorë gjithashtu ka vendosur të mbulojë 90 % të shpenzimeve të energjisë elektrike duke instaluar impiante fotovoltaike me fuqi 600 kw,  me cilësi të lartë që vijnë në Shqipëri nga Solares.

https://www.instagram.com/p/Crd8Q6PN1yF/?hl=en

Tona Alb Sh.p.k, kompania lider në fushën e përpunimit të mishit, ka vendosur mbi tarracën e fabrikës plot  902 Kw.

https://www.instagram.com/p/CrL9pZRNWCz/?hl=en

Redi Pellet Ardit Group në Maliq,kompania lider në prodhimin e drurit natyral prejvitit 1994 ka zgjedhur të mbulojë 80 %  të shpenzimeve të energjisë elektrike duke instaluar panele me fuqi 640 KW.

https://www.instagram.com/p/CqTef7xu2-5/?hl=en 

ARSTL Group në Shkodër, distributor ekskluziv i disa prej markave më të njohura të kohës, gjithashtu ka zgjedhur kompaninë Solares për instalimin e paneleve fotovoltaike.

https://www.instagram.com/p/CpkjhUMOAZg/?hl=en

Sot kompania Solares numëron mbi 40 MWp në të gjithë Shqipërinë, nga veriu në Jug.

Por cilat janë pikat e forta që e dallojnë këtë kompani nga të tjerat?

  • Panelet diellore BISOL janë të vetmet panele të prodhuara në Europë që përdoren nga SOLARES nëShqipëri.
  • Panelet diellore europiane BISOL që përdor SOLARES kanë garanci prodhimi 25 vite.
  • SOLARES është e vetmja kompani që përdor panelet diellore europiane BISOL në projektet fotovoltaike pasi zotëron eksluzivitetin për të gjithë rajonin të këtij produkti
  • Fabrika e Paneleve Diellore BISOL që përdor SOLARES gjendet në Europë.

“SOLARES” sjell më të mirën e teknologjisë fotovoltaike

Falë kostove dhe rendimentit të produkteve, energjia e gjelbër është bërë më tërheqëse se kurrë më parë. Solares i mundëson çdo individi, sipërmarje të vogël, të mesme apo të madhe që në çdo hapësirë ta shfrytëzojë për të prodhuar energji fotovoltaike.

Falë investimit në energjinë e së ardhmes ju mund të rrisni potencialin e sipërmarrjes tuaj dhe mbi të gjitha duke mos dëmtuar mjedisin.

Kontakt https://solares.al/