- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Ed Sheeran

Global Citizen Live: Billie Eilish dhe Ed Sheeran pjesë e koncertit 24-orësh

Yjet përfshirë Billie Eilish dhe Ed Sheeran do të performojnë në një koncert 24-orësh për të rritur ndërgjegjësimin për ndryshimet klimatike, pabarazinë e vaksinave dhe urinë.

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img