- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Majmune

Si e humbën njerëzit bishtin? Shkencëtarët zbulojnë se çfarë ka ndodhur

Rreth 25 milionë vjet më parë, një mutacion i vogël i rastësishëm ndryshoi në mënyrë dramatike rrjedhën e historisë së primatëve. Dhe kjo është një arsye kryesore që ju nuk keni një shtesë të gjatë muskulare që del nga pjesa e poshtme e shpinës.

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img