- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Sfida

FMN: Rritja e çmimeve paraqet rrezikshmëri

Në përfundim të konsultimeve me Shqipërinë për vitin 2021 Fondi Monetar Ndërkombëtar ka dalë në një deklaratë përmbyllëse ku ka folur për aspekte të...

Guvernatori Sejko pjesë e tryezës së organizuar nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar me temë: ”Zhvillimi ekonomik i Shqipërisë: sfida dhe mundësi”

Në datën 15 shtator 2021, Guvernatori Sejko mori pjesë në një tryezë të rrumbullakët të organizuar nga Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë. Kjo...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img