- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Stervitore

Rutina stërvitore e Adele u kritikua si “e tepërt” dhe “e dëmshme” nga ekspertët mjekësorë

Adele ka folur për regjimin e saj të stërvitjes në një intervistë me British Vogue. Disa ekspertë mjekësorë e kanë etiketuar "të tepërt". Duke folur...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img