Toka në Jalë, Billion G&G sjell çmimet më të mira me plan studimor

Në një prej zonave më të bukura të bregdetit të Jugut, e përshtatshme për zhvillimin e turizmit; në Jalë, ofrohet për shitje tokë me sipërfaqe 4800 metra katror buzë detit.

Billion G&G Group e cila ka një reputacion të shkëlqyer në treg sa i përket trajtimit të pronës suaj, e sjell këtë tokë në Jalë me një plan të mirëfilltë studimor ndërtimi duke ua bërë më të thjeshtë realizimin e projektit turistik.

Zona ku shitet toka ofron të gjitha facilitetet e nevojshme ku mbizotëron qetësia dhe relaksi duke e bërë një prej vendeve më të lakmuara për pushuesit.

Prona disponon dokumentacion të plotë hipotekor dhe të gjitha dokumentet e duhura.

Kjo është vetëm një mundësi pasi tashmë Billion G&G Group liston një sërë pronash në dispozicion të klientëve, duke dhënë siguri maksimale dhe të garantuar për çdo marrëveshje. Shumë negociata janë kryer me sukses dhe shumë të tjera janë në proces, falë besimit që kanë qytetarët tani tek ekipi profesional i Billion G&G Group.

Në faqen zyrtare të Billion G&G Group njoftohet se shitet edhe kompleks me 6 vila në Hamallaj me një sipërfaqe trualli në total prej 2000 metër katror. Ky kompleks rezidencial dhe turistik synon të shndërrohet në destinacionin kryesor turistik të individëve dhe familjeve që kërkojnë qetësinë dhe afërsinë me detin.

Merrni informacionet më të fundit në kontaktet më poshtë:

Website: https://billionrealty.al/

Cel: +355692033500

Displaying 3602_WhatsApp_Image_2021-06-19_at_11.46.35.jpeg