Ushqimet e ëmbla në mëngjes që ju bëjnë të uritur

Disa prej njerëzve zgjedhin që ta konsumojnë mëngjesin e bollshëm dhe shumë herë konsumojnë gjera të ëmbla.

Mëngjesi ndikon në menaxhimin e oreksit për pjesën tjetër të ditës. Sipas një studimi ëmbëlsira dhe brioshët të shtojnë urinë më shumë pasi sheqernat përthithen shpejt, sheqeri në gjak rritet dhe insulina funksionon shumë shpejt. Më pas do kërkoni të konsumoni të tjera ushqime.

 Corn flakes, biskota, briosh , kos frutash duhen shmangur në mëngjes.