Trendi i pantallonave që ka pushtuar rrugët nëpër botë

Xhinset i kanë rezistuar kohës me vite duke qëndruar trend. Por duket se një stil tjetër ka pushtuar rrugës e botës.

Pantallonat “CARGO” janë rikthyer në modë. Këtë verë të gjithë kemi para pantallona të gjera të fryra tek vajzat e famshme. Sipas ekspertëve të modës tendencat “riciklohen” çdo 20 vite ndaj edhe pantallonat e famshme të viteve ’90 janë rikthyer në skenë këtë vit.

 Pantallonat “CARGO” mund të kombinohen shumë lehtë me bluza të thjeshta dhe të rehatshme.