“Vital” edhe për fëmijët, shmang anoreksinë dhe obezitetin

I shquar për efektet e jashtëzakonshme në organizmin e njeriut, lëngu kurativ Vital jep efekte të mrekullueshme edhe tek fëmijët.

Një nga problemet e prindërve me fëmijët e vegjël është anoreksia ose në rastin tjerët obeziteti.

Ky problem shfaqet kryesisht tek të vegjlit e moshës 2 deri në 6 vjeç.

Studimet dhe testimet e kryera kanë treguar se Vital shmang anoreksinë, duke ndihmuar sistemin tretës, i papërshtatur akoma me ushqimet e ngurta që duhet të marrë fëmija.

Mënyra e konsumimit:

“Çdo ushqim, fillimisht i jepet i përzierë në masën 30-50% me Vital. Ushqimi do të tretet lehtësisht nga aparati tretës i fëmijës. Pra, anoreksia shmanget duke shoqëruar ushqimin me Vital, ndërsa obeziteti shmanget, duke marrë 30min para ushqimit një dozë nga 200ml-400ml Vital (sipas moshës).”- sqarojnë mjekët e Kompanisë Vital.

Zgjidhje ofrohet edhe për fëmijët që kanë probleme me obezitetin.

“Anoreksia shmanget duke shoqëruar çdo ushqim me Vital, ndërsa obeziteti shmanget duke konsumuar Vital 30-60min para ushqimit të ngurtë, në dozë deri në 500ml.”– sqarohet nga ekspertët e kompanisë.

ProBizz.al

BioVital.al