Vuante nga një sëmundje e rëndë, historia si Nazif Saraci krijoi lëngun kurativ

Të gjithë e njohim tashmë lëngun e magjishëm kurativ Vital dhe sigurohemi të mos mungojë asnjëherë në tryezën tonë, për shkak të dhjetra përfitimeve shëndetësore që ai sjell. Por kush fshihet pas krijimit të këtij lëngu çudibërës dhe cila është historia e tij? Nazif Saraci lindi më 23 maj të vitit 1942. Jeta e tij që në vogëli mori një rrjedhë të trishtë kur u sëmurë me turbekuloz në moshën 5 vjeçare. Kjo nuk ishte goditja e vetme, në moshën 14 vjeçare ai u prek rëndë dhe nga gripi i Honkongut, por asgjë nuk e pengoi të arrinte sukseset e tij në jetë.

Studimet i përfundoi në Fakultetin e Inxhinierisë Energjetike, të matematikës dhe të Fizikes në Universitetin e Tiranës në një kohë rekord prej 3.5 vite total. Ai kontribuoi në ndërtimin e hidrocentraleve duke punuar si inxhinier energjetik dhe në vitin 1970 bëri një zbulim në fushën e energjitikës duke u shpallur kështu shkencëtar ndërkombëtar.

Nazif Saraci, krijuesi i lëngut kurativ Vital

Në vitin 1996 z. Saraci pësoi parainfraktin e parë të miokardit dhe kreu bypass në 3 koronare në Romë. Pavarësisht përdorimit të medikamenteve bashkohore farmaceutike për uljen e yndyrnave të cilat i bllokonin koronaret, Nazifit vazhdonin t’i rriteshin sërish kolesteroli dhe trigliceridet, duke bërë që në mars të vitit 2001 të pësojë një tjetër parainfrakt që i bllokon njërin nga bypass-et dhe më pas një godije shumë e fortë e rradhës në 2002 i bllokoi të gjithë bypass-et që kreu në Romë. Prof. Sivers në Frankfurt arriti që t’i hapte këto bllokime, por më shumë vështirësi, duke shprehur që një goditje tjetër do të ishte fatale.

Në fund të tunelit ka gjithmonë dritë dhe ishte vetë Nazif Saraci që punoi fortë për të gjetur dritën e shpëtimit të jetës së tij. Pas disa vitesh hulumtime mbi bimët mjekësore, ai i dha vrull punës së tij për gjetjen e një formule për normalizimin e yndyrnave, të cilat po vinin në rrezik jetën e tij. Formula që ai zbuloi qe esenciale, tepër e domosdoshme dhe jetike, sikurse emri me të cilin Nazifi e identifikoi, Vital.

Pas një muaji përdorim të përditshëm të lëngut Vital, rezultatet e analizave të yndyrnave të tij qenë të pabesueshme. Përbërja e tij 100% natyrale bëri mrekullisht të mundur normalizimin e yndyrnave dhe shërimin e z. Saraci brenda muajit.

Duke besuar në zbulimin e tij mrekullibërës, ai ia rekomandon lëngun kurativ Vital mikut të tij, i cili vuante nga Leucemia Kronike. Ky pacient arriti të kurohet plotësisht nga Leucemia për vetëm 4 muaj përdorim të formulës magjike.

Numri i përdoruesve u shtua vazhdimisht pas provave të gjalla të efekteve që ai kishte dhe në vitin 2016 Vital u industrializua duke filluar shitjet si brenda dhe jashtë vendit.

Rezultatet që vijnë nga pacientët janë të paimagjinueshme./ProBizz.al

BioVital.al