WhatsApp tani do t’ju lejojë të bëni thirrje zanore në grup me deri në 32 persona

Platforma në pronësi të Meta, WhatsApp më në fund ka lançuar një përditësim të ri për përdoruesit e Android dhe iOS – versioni 22.8.80, i cili lejon deri në 32 përdorues të bashkohen në një thirrje zanore në grup.

Ky përditësim përfshin një ndërfaqe të ridizajnuar.

Deri tani, funksioni është funksional dhe i disponueshëm vetëm për thirrjet zanore në grup. Përdoruesit nuk mund të shtojnë njerëz që kanë bllokuar në thirrje të tilla, ose njerëz nga të cilët janë të bllokuar. Cilësia e thirrjeve zanore në grup varet nga sa e fortë dhe e qëndrueshme është lidhja juaj e internetit.

Si punon?

Ju duhet të jeni pjesë e një bisede në grup që ka 33 ose më shumë anëtarë për të nisur një telefonatë zanore në grup. Nëse grupi ka më pak se 33 anëtarë, atëherë hapni bisedën në grup, prekni opsionin e thirrjes zanore.

Gjatë thirrjes, shtatë personat e parë që i përgjigjen, do të bashkohen së pari dhe më pas mund të shtoni të tjerët.

Nëse një bisedë në grup ka 33 anëtarë ose më shumë, atëherë klikoni në group call.

Ndërkohë, përditësimi i ri i WhatsApp për iOS ka një dizajn të përmirësuar për mesazhet zanore dhe ekranet e informacionit për kontaktet dhe grupet.

Burimi: Economic Times