3 shenjat e zodiakut, miqësia e të cilave ndryshon gjatë sheshit të Hënës, Mërkurit, të shtunën, 6 gusht 2022

Mërkuri është planeti i ndryshimit. Për shkak se ky planet dhe tranzitet e lidhura me të janë në linjë me shpejtësinë, përpunimin, analizën dhe efikasitetin, ne mund të shohim se shumë nga jetët tona do të ndikohen në mënyra personale gjatë kësaj kohe.

Ne po shohim katrorin e Hënës, Mërkurin, gjë që e bën veçanërisht të lehtë për ne të fitojmë perspektivë për gjëra të tilla si miqësia, situatat e punës dhe planet për të ardhmen.

Gjatë sheshit të Hënës, Mërkurit, disa nga shenjat këtu sot do të përqendrohen në miqësitë që kanë krijuar gjatë viteve të fundit.

Miqësitë e reja hyjnë gjithashtu në këtë kategori. Megjithatë, miqësia e vjetër dhe e fortë do të mbetet e njëjtë, e pandryshuar dhe për këtë arsye nuk do të ndikohet nga natyra kalimtare e Mërkurit në katrorin e Hënës.

Do të zbulojmë se në këtë ditë, më 6 gusht, ose mund të na shtyjë diçka që një mik tha ose të na bëjë përshtypje me mprehtësinë e tyre.

Sido që të shkojë perceptimi ynë për ta, do të vërejmë se do të ketë një ndryshim në mënyrën se si i shohim dhe kjo do të ndikojë në miqësinë.

Një tjetër gjë që ndodh lehtësisht gjatë hënës katrore të Mërkurit është se ne e kemi më të lehtë të komunikojmë atë që kemi në mendje, veçanërisht në miqësi.

Pra, supozoni se kemi një mini-argument me një mik. Në këtë rast, kjo është një kohë e mirë për të hekurosur ato dallime në mënyrë që miqësia të mos marrë negativitet.

Siç e dimë të gjithë, një gjë e vogël mund të shkojë keq në një miqësi dhe në varësi të asaj se sa të mëdha janë egot tona (dhe të gjitha janë të mëdha), ne mund të përfundojmë duke sakrifikuar diçka që mund të jetë e mrekullueshme.

Pra, qëndroni atje dhe kini durim me miqësitë; nuk është koha për të hedhur poshtë diçka të vlefshme së bashku me gjëra të tjera që janë të padëshirueshme.

Kjo është një kohë e shkëlqyer për të njohur një miqësi të mirë dhe për ta mbajtur atë të gjallë me bisedë, komunikim dhe mirëkuptim të dhembshur.

3 shenjat e zodiakut, miqësia e të cilave ndryshon gjatë sheshit të Hënës, Mërkurit, të shtunën, 6 gusht 2022

  1. Dashi (21 mars – 19 prill)

Ju jeni po aq të apasionuar pas miqësive tuaja sa keni qenë për marrëdhëniet tuaja të dashurisë, nëse jo më shumë. Gjatë sheshit të Hënës, Mërkurit, do t’i propozoni një mikut tuaj diçka që, nëse ai e pranon, do ta çojë miqësinë tuaj në një nivel të ri.

Kjo mund të nënkuptojë se ju dëshironi të udhëtoni në një vend të largët me ta, që do të thotë se u besoni mjaftueshëm për t’u përfshirë në një përpjekje të tillë.

Ndiheni sikur mundeni dhe ju takon të jeni lider në këtë përpjekje. Ju keni qenë gjithmonë lojtari kryesor në miqësitë tuaja, por kjo nuk do të thotë që ju dëshironi të jeni shefi, dhe kjo është ajo që dëshironi t’i komunikoni shokut tuaj.

Ju dëshironi që kjo miqësi të jetë e barabartë dhe ata duket se ju duan aq shumë saqë do të duan ta pranojnë atë ide. Bëni plane për të udhëtuar së bashku, Dashi. Është koha e duhur.

  1. Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)

Jeni tepër social dhe mund të keni dhjetëra miq pranë, duke pritur që të paraqiteni dhe të filloni festën. Njerëzit në jetën tuaj e dinë që ju jeni ylli, por sinqerisht, ju dëshironi që vetëm një mik i veçantë të ndajë botën në mënyrën tuaj.

Ju e keni atë mik; ata kanë qenë me ju për një kohë të gjatë. Ajo që ka ndodhur është se ju ndjeni se koha ka gërryer atë që ishte kaq e veçantë dhe ju ka lënë që të dy të ndiheni të mërzitur nga prania e njëri-tjetrit.

Oh, jeta, sa mizore mund të jetë!

Dhe kështu, me Mërkurin në Hënë si udhërrëfyes, ju dhe shoku juaj do të rishkruani rregullat dhe do të filloni përsëri miqësinë.

Pse të lëmë një gjë të mirë të shkojë dëm, veçanërisht në një botë të mbushur me njohje mesatare? Miqtë më të mirë janë të vështirë për t’u gjetur, dhe duke qenë se tashmë keni një të tillë, punoni në marrëdhënien që tashmë është e fortë. Filloni ndryshimet pozitive!

  1. Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Ju keni shumë miq ‘të mirë’, por jeni pothuajse i mendimit se askush nuk dallohet në veçanti. Jeni të lumtur që keni njohje të shkëlqyera, derisa ju godet se ndoshta do të ishte mirë të ndryshoni pak gjërat me këtë person në jetën tuaj.

Ky mik është vërtet i veçantë për ju, por ju i keni fshehur ndjenjat tuaja sepse besoni se të thuash gjëra të tilla si “Të dua” janë shumë të çuditshme. Ky është problemi juaj, Ujori.

Nuk mund të thuash “të dua” pa bërë një punë të madhe. Ju nuk besoni në ato fjalë, por gjatë hënës katrore të Mërkurit, do të dëgjoni mikun tuaj t’ju thotë ato dhe do të pyesni veten nëse është me të vërtetë një frazë kaq e tmerrshme në fund të fundit.

Ju mund ta gjeni veten duke i thënë ato dy fjalë të vogla mikut tuaj të mirë, dhe me mend çfarë? Ju jo vetëm që do t’i bëni ata të lumtur, por gjithashtu do t’i mbijetoni kornizës – surprizë, surprizë.

Burimi: YourTango