40 Euro All Inclusive në “Hotel Edart”, më lirë se kaq keni dëgjuar?

Teksa flitet për rritje të çmimeve në sezon turistik, ka edhe vende ku ju mund të pushoni mjaft mirë dhe me pak kosto.

I tillë është “Hotel Edart” në plazhin e Durrësit, që po ofron super paketa për vizitorët. Me një eksperiencë shumë vjecare në shërbim të turistëve, me ambjente komode dhe një super ushqim, Hotel Edart për vetëm 40 Euro për person ofron çdo  shërbim që ju duhet në ditet tuaja pranë detit.

Në një  Intervistë për Probizz.al Z. Arjan Braholli, sipërmarrës dhe shef i sukseshëm kuzhine në këtë hotel jep më shumë detaje për të interesuarit.

 40 euro all inclusive, një nga ofertat me konkuruese këtë sezon turistik. Pse kjo zgjedhje?

Ne si biznes, jemi munduar të jemi gjithmonë sa më pranë klientelës. Zemërgjerësia nuk të varfëron, siç thotë edhe nëna ime, por ti ke fituar një klient edhe për vitin e ardhshëm. Kushdo ka te drejtën e pushimeve, edhe me kosto të ulët, por pa e humbur kualitetin.

Çfarë përfshihet dhe përsa kohë vlen?

 Është një paketë që ofrohet gjithçka duke filluar me akomodimin, 3 vakte ushqim, pije alkoolike dhe jo alkoolike gjatë gjithë ditës. Çadra në plazh si dhe i sigurohet parkingu i makinës. Theksojmë që për fëmijë deri në 3 vjeç është falas ndërsa për fëmijët 4-10 vjeç, ofrohet gjysmë çmimi.

Kush preferon më shumë Vila Edart, turistët e huaj apo vendas?

 Dyert janë të hapura për gjithkend që kërkon të kalojë pushime familjare të qeta edhe me pak kosto. Në Vilën Edart kemi klientelë të huaj dhe vendase. Vila Edart shfrytëzohet për Grupe si dhe rezervime individuale dhe është e hapur gjatë gjithë vitit.

 Si konkuron biznesi juaj me hoteleritë e tjera në këtë sezon?

Edart Hotel është i njohur në treg tashmë që prej 20 vitesh. Ambjenti familjar, ushqimi i freskët si dhe raporti çmim – cilësi e bën të jemi konkurent në treg.

Çfarë ka ndryshuar gjatë viteve në Vilën Edart? A janë kryer investime të reja ?

 Vila Edart mbush 2 vjeç këtë verë. Investimet në bizneset akomoduese dhe jo vetëm janë një domosdoshmëri për vazhdimësinë e pushimeve të qëndrueshme tek klientët.

Si do e përkufizonit këtë sezon në krahasim me 2022-in sa i përket prenotimeve?

Interesimi per akomodim në “Vilën Edart” si dhe në “Hotel Edart” nga turistët e huaj si dhe atyre vendas është i lartë. Shqipëria është një ndër vendet me potencial në fushën e turizmit me bukuritë natyrore si dhe historinë e saj. Çmimet e përballueshme dhe cilësia në shërbim e bëjnë Shqipërinë të jetë vendi ideal i pushimeve.

Me pak fjalë, me pak buxhet mund të shfrytëzoni më së miri plazhin e Durrësit, mjaft të preferuar nga vendasit dhe të huajt.


Kontakt:

https://www.hoteledart.com/gallery

https://www.facebook.com/restorant.edart/

[email protected]

068 200 0434