Angelina Jolie u kthye në aktrim për hir të familjes

Angelina Jolie ka insistuar se nuk ishte “e mundur” që ajo të xhironte pasi u divorcua.

Ylli 45-vjeçar – nëna e Maddox, 18 vjeç, Pax, 17 vjeç, Zahara, 16 vjeç, Shiloh, 14 vjeç dhe binjakët 12-vjeçarë Knox dhe Vivienne me ish-burrin Brad Pitt – e dashuron të punojë pas kamerave, por ka kuptuar që orari më i shkurtër i projekteve të aktrimit ka qenë më i mirë për jetën e saj familjare që kur martesa e saj mori fund në 2016.

Ajo i tha revistës Entertainment Weekly: “Unë e dua regjizurën, por pata një ndryshim në situatën time familjare që nuk më bëri të mundur të drejtoj për disa vjet.

Unë kisha nevojë të bëja punë më të shkurtëra dhe të isha më shumë në shtëpi, kështu që u ktheva përsëri duke bërë disa punë aktrimi. Kjo është e vërteta e kësaj.”

Dhe Angelina nuk mund ta fshihte instinktin e saj prej nëne në punën e saj të fundit, duke luajtur zjarrfikësen e pakuptimtë Hannah në thrillerin “Those Who Wish Me Dead” pasi regjisori Taylor Sheridan ia vu në dukje që ishte shumë e sjellshme në kamera me personazhin e Finn Little, Casserly, të cilën ego e saj e kishte për detyrë ta mbronte.

Angelina tha: “Karakteri im nuk duhej të kishte natyrën e nënës. Ndonjëherë Taylor më kritikonte pasi sjellja ime ndaj një fëmije ishte ndryshe nga siç duhej të ishte sjellja e [Hannah]. M’u desh pak për ta trajtuar keq [Little], por ia arrita!”

Prodhuesja e filmit “By the Sea” më parë pranoi se mendon se asaj i mungon aftësia për të qenë një prind tradicional i qëndrimit në shtëpi.

Burimi: BANG Showbiz