Angelina Jolie se shpejti me “Atelier Jolie”

“Po filloj diçka të re sot, një atelie ku të gjithë mund të krijojnë rroba”.

Kështu shkruan në instagram aktorja Angelina Jolie.

Me tej ajo thotë së atelie Jolie është një vend ku njerëzit kreativë mund të bashkëpunojnë me një familje të aftë dhe të larmishme të rrobaqepësve, ekspertëve dhe krijuesve të modele të shumta.

Aktorja amerikane ka njoftuar se shumë shpejt do të hedhë në treg markën e saj më të re ‘Atelier Jolie”