Art në ambjentin tuaj! HomeArt sjell kudo jeni produktin që ju mungon

Në kohën kur jeta është bërë shumë intensive dhe koha shumë e kufizuar për të bërë blerje në dyqane fizikisht, fatmirësisht ka një dritare që i përgjigjet më së miri kërkesave për ambjentet tuaja.

Mjafton të vizitoni HomeArt www.homeart.al dhe do të gjeni çdo gjë ju duhet për ambjentin ku kaloni kohën tuaj.

Homeart.al ju lehtëson arredimin e shtëpisë apo biznesit tuaj duke ju sjellë dyqanin online.

Nëpërmjet webit  www.homeart.al ose në instagram homeart.al ju mund të porosisni produktet me cilësi të lartë italiane për kuzhinë, dhoma ndenje, dhoma gjumi, ambjente të jashtme dhe banjo.

Korrektësia dhe cilësia janë pikat e forta të HomeArt.

Porosia dërgohet në kohë rekord dhe pagesa kryhet në momentin e dorëzimit pasi hapet produkti nga klienti.

Mënyra e porosisë online nëpërmjet website www.homeart.al apo nëpërmjet instagramit me të njëjtin emër mund të përdoret mjaft lehtë nga të gjitha grupmoshat.

Nuk mungojnë edhe produktet në ofertë:

Përfaqësues të kompanisë japin edhe mundësinë e të parit të produkteve nga afër duke vizituar magazinën çdo ditë nga e hëna në të shtunë.

Për më shumë kontaktoni në:

Email: info@homeart.al

Tel: 067 20 36 930

Adresa: Rruga Spiro Moisiu, Tirane

Enjoy our Italian design!