“Barbie” mund të kthehet në filmin me fitimet më të larta në Amerikë për vitin 2023

Filmi “Barbie” do të bëhet filmi me fitimet më të larta në Amerikë për 2023 duke i hequr kurorën “Super Mario Bros”

Sipas vlerësimevë të studios, “ Barbie” ka fituar 572 . 3 milionë dollarë në arkat e Amerikës që nga e mërkura. Që nga premiera e 21 korrikut , “Barbie” ka thyer rekorde të shumta. Filmi fitoi 155 milionë dollarë në vend në fundjavën e hapjes, duke e bërë atë debutimin më të madh ndonjëherë për një regjisore femër. Gjithashtu ai është kurorëzuar si filmi vendas me fitimin më të lartë të Warner Bros.

Javën e kaluar filmit kaloi shifrën e 1.2 miliardë dollarëve në nivel global, pasi arriti vlerën prej 1 miliard dollarësh më pak se tre javë më parë, e regjistruar vetëm nga rreth 50 filma në histori.

Përshtatur dhe përkthyer nga CNN për Probizz.al