“Befasojnë” valutat kryesore, rritet sërish euro

Ditën e sotme valutat kryesore kanë marrë “kthesën” e madhe.

Euro blihet sot  me 102.8 lekë dhe shitet më 104.9 lekë. Dollari amerikan blihet me 92.6 lekë ndërsa shitet me 94.8 lekë.

Po ashtu franga zvicerane blihet më 106.8 lekë dhe shitet me 109 lekë  duke ju referuar tregut të brendshëm valuator.

Sa i përket paundit britanik, është blerë sot me 118.8 lekë dhe është shitur me 121.4 lekë.