Bio Rea’s, veza e shëndetit për të gjithë

A e dini që çdo vezë bio Rea’s prodhohet nga pula të rritura në natyrë?

Nëse jo, ky spot i ri që ka rrëmbyer zemrat e fëmijëve dhe jo vetëm shpjegon më së miri se si prodhohen vezët Bio Rea’s.

Absolutisht asnjë pulë nuk qëndron në kafaz, por ashtu siç janë edhe në imagjinatën tonë. Pulat në kompaninë Rea’s ushqehen në mënyrë natyrale, me ushqim të pasur me omega 3, 6, 9 dhe të certifikuar nga Bio Organik.

Kjo bën që çdo vezë, Bio Rea’s të jetë 100 përqind e pastër, pa kimikate, pa hormone dhe pa antibiotikë e thënë ndryshe, vezë natyrale e klasit të parë.

Theksojmë se veza Rea’s është e para dhe e vetmja vezë e certifikuar BIO në Shqipëri.

E keni parë diellin për sot?! Nëse jo, Rea’s është veza që ka diellin brenda./ProBizz.al/