Britney Spears poston një tjetër foto topless të vetes

Britney Spears ndau një tjetër foto topless të saj në Instagram, e cila mezi u përmbahej udhëzimeve të mediave sociale, të shtunën pasdite.

Ylli i pop-it 39-vjeçar dukej në foto duke parë ndërsa përdorte duart për të mbuluar gjoksin e saj dhe qëndronte nën hijen e një peme.

Fotot e saj fituan më shumë se 953,346 pëlqime në më pak se një orë si dhe 31’000 komente që e vlerësonin atë për faktin se ndihej ‘e lirë’ dhe duke ‘thyer internetin’.

Ajo kohët e fundit po nxit gjërat në mediat e saj sociale, duke përfshirë transmetimin e ankesave të saj me anëtarët e familjes për herë të parë mes betejës së saj të vazhdueshme të konservatoritetit.

Burimi: Daily Mail