Caterina firenze, trendet që nuk ikin kurrë nga moda!

A mendoni se komoditeti dhe origjinaliteti ikin ndonjëherë nga moda?

Padyshim asnjëherë!

Këto janë 2 nga pikat më të forta të çdo koleksioni që hedh në treg Caterina Firenze.

Nëse ende nuk e keni parë, kaloni nga website https://www.caterinafirenze.com/product-category/pranvere-vere/ dhe do të shikoni një gamë të gjerë të produkteve 100 përqind lëkurë.

Ajo që bie në sy është stili komod dhe praktik që çdo vajzë do të donte në përditshmëri, por edhe gjatë mbrëmjeve.

Mania e takave të larta, duke bërë luftë me veten, duket se ka ikur dhe kjo vihet re edhe në Shqipëri.

Nëse vite më parë, takat e larta visheshin sapo zbardhte dita, tani kjo tendencë është sfumuar dhe vajzat janë ndërgjegjësuar për këpucë komode dhe origjinale.

Kjo vihet re edhe tek kërkesat në rritje që ka për këpucët dhe sandalet që prodhon fabrika Caterina Firenze me mjaft mjeshtëri.

Një mal me ngjyra verore dhe modele aq të dashura për të gjithë!

Caterina Firenze operon online, por ju pret edhe në dy Showroom-e, në Tiranë dhe në Berat!/ProBizz.al/