Çështje ditësh, Harry dhe Meghan drejt divorcit

Divorci mes Harry-t dhe Meghan Markle është thjesht çështje ditësh.

Ndërkohë pavarësisht ngjarjeve të fundit, Harry është i mirëpritur të kthehet në familjen mbretërore, pa gruan e tij.

Madje, në mediat e huaja po flitet se Harry ka nisur përgatitjet për divorcin, pasi ka blerë tashmë një shtëpi të re jashtë Londrës dhe është gati për rikthimin “surprizë” në Mbretërinë e Bashkuar.