Filmi “ Barbie“ cmend edhe djemtë

“Barbie” po thyen cdo rekord dhe është kthyer në influencë për shumë njerëz. Filmi nuk po ndikon vetëm tek vajzat, por edhe tek djemtë.

Një fenomen që po vihet re kohët e fundit është se meshkujt u janë nënshtruar ndërhyrjeve  të bukurisë. Shumë prej tyre kanë nisur të provojnë procedurat estetike.

Tregu i kozmetikës në Mbretërinë e Bashkuar tani vlerësohet të jetë me vlerë 500 milionë funte, ndërsa Shoqata Amerikane e Kirurgëve Plastikë vëren se ‘Brotox’ është rritur me 400 % që nga viti 2000.