Filmi “ Barbie” ndalohet në Liban

Megjithëse po korr sukses në të gjithë botën, filmi “Barbie” është ndaluar nga qeveria libaneze. Sipas ministrisë së Kulturës atje filmi promovon homoseksualitetin dhe bie ndesh me vlerat fetare.

Vitin e kaluar është marrë një vendim në Liban i cili ndalon ngjarjet qe promovojnë coroditje seksuale. Ndërkohë filmi ka kaluar 1 miliard dollarë në shitjet e biletave në arkë në mbarë botën që nga debutimi i tij në 21 korrik.