GLOBE nuk pret festat, fillon që tani me ofertat!

A e dini që nga sot “Globe” ka nisur ofertat?

Është e vërtetë, nga data 16 deri në 24 Nëntor në rrjetin e dyqaneve Globe ka ulje për çdo produkt. Dhe është fiks ai momenti kur kupton që ke kapur rastin më të mirë.

Mjafton të shfletoni të gjithë artikujt në faqen zyrtare të Globe https://globe.al/ ose në Instagram për t’u njohur me të gjitha produktet që ju në këto ditë, i blini më lirë se sa pas datës 24. Kjo do të thotë se me të njëjtën sasi parash ju mund të blini më shumë artikuj brenda këtij afati kohor. Globe tashmë di si t’ua shpërblejë klientëve besimin që kanë ndaj produkteve që ofron në treg ndaj janë një sërë pajisjesh dhe artikujsh që kanë pësuar ulje.

Lavatriçet gjenden thuajse më gjysmë çmimi më lirë, televiziorët janë me ulje, frigoriferët, telefonat, lap op, fshesa me korent, hekur, tharëse flokësh, mixer, blender e shumë e shumë produkte të cilat mund t’i mësoni me detaje në katalog: http://globe.al/katalog/ 

Dyqanet Globe në të gjithë Shqipërinë do të mund t’i gjeni:

  • Qendra Globe, Rruga “Kavajës”, Tiranë
  • Tiranë, Qendra tregtare “Tirana Ring Center”
  • Tiranë, Toptani Shopping Center
  • Durrës, Rrethrrotullimi i stacionit të trenit
  • Fier, Rruga “Jakov Xoxa”, pallati pranë Piacës 
  • Vlorë, Lagjia “Pavarësia”, Rr “Kosova, përballë Hyrjes së Portit
  • Elbasan, Lagjia Luigj Gurakuqi, Rr.11 Nëntori, Pallati i ri, Përballë ish Dardanit
  • Sarandë, Lagjia nr. 1, rruga Skënderbeu, nr. 131 mbi Harqet
  • Lezhë, Stacioni i taksive, përballë urës, hyrja Lezhë.
  • Shkodër, Rruga “Qemal Draçini”

MOS HARRONI: OFRON TRANSPORT NË BANESË!

Nga e hëna në të shtunë, Globe ofron transport brenda Tiranës dhe në qytete të tjera kundrejt tarifave minimale. Montim, garanci dhe asistencë teknike të specializuar për pajisjen që ju bleni në dyqanet Globe. Rezervojn dhe mbajnë pajisjet tuaja deri në 1 muaj në një magazinë të posaçme rezervimi. Pajisjet do të transportohen në shtëpinë tuaj një ditë pas njoftimit të daljes së pajisjes nga rezervimi./ProBizz.al