HISTORI SUKSESI, SË SHPEJTI NË PROBIZZ

Histori suksesi është dritarja më e re e krijuar në kanalin Probizz.al në youtube dhe pritet të sjellë online histori nga më të ndryshmet nga fusha e biznesit dhe personazhe që kanë dhënë kontribut të rëndësishëm.

Nën drejtimin e Denisa Kulemanit, ky format ka si synim të sjellë në mënyrë sa më origjinale realitetin e kompanive, subjekteve, dhe iniciativa të ndryshme.

Do të trokasim derë më derë për të sjellë tek ju gjetjet më pikante dhe interesante , dhe pse jo për të sjellë edhe modelet e suksesshme të ndertimit të një biznesi, që në të ardhmen mund të jesh ti, një ndër to!

Sukseset më të mëdha nuk ndodhin brenda natës, ato kërkojnë kohë… ndaj edhe ne do t’i japim kohën e nevojshme për ti promovuar dhe për t’i përcjellë tek publiku.

Lajmet e mira i duam të gjithë, pse jo “Histori Suksesi” do të kthehet në një nga dyert e hapura për histori të bukura që ja vlen të ndiqen.

Do duhet të presim vetëm pak… “HISTORI SUKSESI” në ProBizz.al vjen së shpejti…