Historia ekskluzive pas dhuratës së Presidentit Biden për Mbretëreshën Elizabeth

Të dielën pasdite, Mbretëresha Elizabeth ftoi Presidentin Joe Biden dhe Zonjën e Parë Jill Biden, PhD – të cilët janë në qytet për Samitin e G7 – në shtëpinë e saj, në Kështjellën Windsor, për çaj. Ndërsa është shkruar shumë për faktin se presidenti e shkeli protokollin mbretëror duke e takuar mbretëreshën ndërkohë që mbante syze dielli, ai mund të ketë kompensuar atë me “dhuratën e tij të veçantë”, sipas një personi të brendshëm.

BestLife zbuloi ekskluzivisht se presidenti i dhuroi Madhërisë së saj një kuti argjendi të pastër me drejtkëndëshe të rreshtuar posaçërisht nga Tiffany & Co. të personalizuar me disa gravura shumë kuptimplota.

Presidenti Biden i dha Mbretëreshës një dhuratë të veçantë që ishte mënyra e tij e menduar për të shprehur se sa domethënës ishte takimi i Madhërisë së saj në Kështjellën Windsor për të, ndërsa pranoi se sa vend i veçantë ka qenë gjithmonë për Mbretëreshën“,-tregoi një burim.

Një vizatim i hollësishëm i Kështjellës Windsor ishte gdhendur në pjesën e sipërme të kutisë me katër anët e saj të gdhendura me lule që përfaqësonin vende të ndryshme të Komonuelthit.

Kishte gjithashtu një mbishkrim të gjatë personal brenda kutisë duke përkujtuar takimin e presidentit me Mbretëreshën dhe duke shprehur mbështetje për vazhdimin e marrëdhënies së gjatë midis Shteteve të Bashkuara dhe Britanisë,”-tha burimi.

Ekipi i Biden kontaktoi Tiffany & Co. pak ditë para se presidenti të vendosej për në Samitin e G7, i cili u mbajt në Cornwall në Anglinë Jugperëndimore, me një kërkesë që kutia e argjendit të pastër të krijohej në kohë për t’iu paraqitur Mbretëreshës në çajin e planifikuar të dielën.

Burimi: Best Life