“Humbin” sërish monedhat kryesore

Viele Euro Geldscheine

Këtë fillim jave edhe monedhat kryesore kanë pësuar rënie. Euro blhet me 106 lekë ndërsa shitet me 106.9 lekë.

Ndërsa dollari amerikane diten e sotme blihet me 99.2 lekë dhe shitet me 100.3 lekë duke regjistruar një rënie të lehtë në krahasim me javën që lamë pas.

Sipas kursit të këmbimit valutor franga zvicerana blihet sot me 110 lekë dhe shitet me 111.2 lekë. Sa i përket paundit britanik është shënuar një rritje e vlerës mëngjesin e sotëm duke u blerë me 122.3 lekë dhe shitet me 123.5 lekë  duke u bazuar në tregun e brendshëm valutor.