Instagram do të fokusohet më shumë në video dhe Reels në 2022

Instagram po synon të fokusohet më shumë në përmbajtjen e videove në 2022 dhe më shumë në Reels. Në një video-mesazh, kreu i platformës së Instagram-it, Adam Mosseri tha se platforma do të fokusohet në video dhe në Reels në vitin 2022.

Ne do të duhet të rimendojmë se çfarë është Instagram sepse bota po ndryshon shpejt dhe ne do të duhet të ndryshojmë me të”, tha Mosseri.

Mosseri tha se Instagram do të prezantojë më shumë mjete fitimi parash për krijuesit për t’i ndihmuar ata të jetojnë. Ai tha gjithashtu se Instagram do të fokusohet në mesazhe dhe transparencë në vitin 2022. Më tej, Instagram do të dyfishojë punën e tij për kontrollet. Në fillim të këtij muaji, Instagram kishte njoftuar se do të shtonte kontrollet prindërore në mars.

Mosseri theksoi përditësimet që Instagram bëri këtë vit dhe u përqendrua tek dhënia e përdoruesve më shumë kontroll mbi përvojën e tyre. Ai tha se një version i feed-it kronologjik do të kthehet vitin e ardhshëm.

Burimi: IndiaToday