Jeff Bezos nuk është më single

Bossi i Amazon Jeff Bezos nuk është më beqar. Ai është fejuar me të dashurën e tij Lauren Sanchez sipas disa burimeve pranë çiftit.

Historia e dashurisë së tyre nisi në vitin 2018 . Që prej atij moment miliarderi dhe gazetarja nuk janë ndarë . Por lajmet u përhapen një vit më vonë pasi dyshja e mbajti lidhjen private derisa Bezos finalizoi divorcin e tij nga ish-gruaja MacKenzie Scott.