Johnny Depp qan në Festivalin e Filmit në Kanë

Të martën, Festivali i 76-të i Filmit në Kanë filloi zyrtarisht me “Jeanne du Barry” të Maiwenn dhe duket se Johnny Depp pati reagimin e audiencës që ai kishte shpresuar.

 Aktori mori një ovacion 7 minutash në këmbë, gjë që bëri që ai të përlotej derisa turma e duartrokiste.

Në “Jeanne du Barry” aktori luan mbretin francez Louis XV. Drama e periudhës shënon filmin e parë të Depp pas gjyqit të tij të profilit të lartë vitin e kaluar me ish-gruan e tij Amber Heard. Të dyja palët kishin akuzuar njëra-tjetrën për abuzim fizik dhe verbal.

Burimi :https://klankosova.tv/johnny-depp-qan-derisa-filmi-i-rikthimit-pritet-me-7-minuta-ovacion-ne-festivalin-e-filmit-ne-kane12/