Ju kanë rënë flokët? Nuk keni përse rrini ashtu gjithë jetën!

Advanced Fue Hair Clinic, mbjellje floku të përhershme!

Rënia e flokëve është një fenomen që po prek jo vetëm moshat e mëdha, por edhe moshat e reja dhe arsyet sipas mjekëve janë nga më të ndryshmet.

Z. Fatjon Gjoka, themelues i Advanced Fue Hair Clinic, në një intervistë televizive ka treguar se si kanë avancuar metodat e mbjelljes së flokut dhe mënyrën se si operon klinika e cila gjendet në Tiranë, Prishtinë dhe Shkup.

“Normalisht moshat më të zakonshme janë nga 26 deri në 40 vjec. Rënia e flokut fillon që në moshat e reja, pra fillon që në moshën 20 vjecare. Ka shumë faktorë që ndikojnë në arsyet e rënies, që nga kequshqyerja, mënyra e jetesës, nivelet e stresit. Këta janë katalizator që e përshpejtojnë rënien e flokut. Baza është gjenetika.”- thotë Z.Gjoka.

Fatjon Gjoka, themelues i Advanced Fue Hair Clinic

Mendoni se flokët e mbjellë ju bien sërish? E keni gabim!

“Floku i mbjellë është i përhershëm dhe garancia që ne japim për flokun e mbjellë ka një arsye se pse është e përhershme. Përjashto rastet e aksidenteve, kimioterapitë janë gjëra që nuk varen nga ne por nga personat që bëjnë mbjellje të flokut. Klientë të kënaqur nga mbjellja e flokut nuk ka. I gjithë celësi i suksesit është tek konsulta që bëhet paraprakisht me klientin po e quajmë, cfarë ti i shpjegon nga procedura e mbjelljes, apo dhe nga trajtimet apo nga terapitë që përdoren kundra rënies.”- sqaron Z. Fatjon Gjoka.

Advanced Fue Clinic mbjellje floku me mjekë të huaj

Me eksperiencë mbi 15 vjecare në rajon Advanced Clinic përdor metodën më të avancuar të transplantit të flokëve, me rezultate natyrale dhe të përhershme, pa shenja, dhimbje apo qepje, dhe siguron që flokët të rriten normalisht dhe të mos bien kurrë. Teknika e transplanteve të flokëve me nxjerrjen e njësisë folikulare (FUE) bëhet duke hequr folikulat individuale të flokëve nga lëkura dhe duke i implantuar ato diku tjetër në trupin tuaj. Kjo do të bëjë që flokët në zonën e re të duken më të trashë dhe të dendur. Metoda e transplantit të flokëve FUE është metoda më e avancuar e përdorur për transplantin e flokëve. Kjo metodë nuk ka asnjë shenjë, dhimbje ose qepje dhe vjen e implemetuar nga ekspertë të huaj mjekësh.

Shqipëria konkurrente në Evropë për mbjelljen e flokëve

Të pasurit klinika të tilla në vendin tonë, ka bërë që Shqipëria të bëhët një konkurrente e fortë në Evropë për mbjelljen e flokëve! Vitet e fundit ka pasur një rritje shumë të madhe të turizmit mjekësor. Kryesisht klientë nga Evropa zgjedhin Shqipërinë për të marrë këtë shërbim dhe për ta vizituar.

Pra jo vetëm qytetarët këtu i janë drejtuar Advanced Fue Hair Clinic, por janë të shumtë të huajt që kanë besuar ta marrin këtë shërbim këtu kjo për shkak të raportit të shkëlqyer cilësi-çmim.

“Një nga mënyrat pse ka funksionuar është sepse personat që kanë marrë shërbim këtu, duke qenë të kënaqur me këtë pjesë kanë hapur dhe fjalën. Është shumë më e thjeshtë për dikë që të vijë të bëjë mbjellje në Shqipëri kur ka parë dikë real sesa ti të mundohesh ta marketosh. Klientët vinin, merrnin një shërbim shumë të mirë, ndoshta edhe më të mirë se Evropa. Për flokun di që Shqipëria është konkurrent shumë i fortë në Evropë përsa i përket raportit cilësi-cmim.” – shprehet Gjoka.

Nëse do të shkoni tek Advanced Fue Hair Clinic do të kuptoni se nuk ka asnjë ndryshim nga cfarë gjen në klinikat italiane, në të gjitha fushat, në shërbim dhe tekneologji. Advanced FUE Hair Clinic ka realizuar një numër të madh transplantesh dhe trajtime flokësh, dhe rezultatet janë tejet të dukshme mahnitëse.

Çfarë i bën të huajt të zgjedhin Shqipërinë?

Të huajt vec shërbimit fantastik që marrin në mbjelljen e flokëve, vlerësojnë këtu edhe mikpritjen, faktin e të ndjerit si në shtëpi. Gjejnë një popull mikpritës, ushqim të mirë dhe vende të bukura.

Ndërsa për Shqiptarët, tashmë nuk është nevoja ti hypin avionit, të harxhojnë një mal me para, të harxhojnë kohë duke u endur jashtë Shqipërisë, por fare mirë këtë shërbim e marrin këtu.

Sot janë të gjitha mundësitë për të vendosur ju për pamjen tuaj, por janë të rralla klinikat që duhet t’i besoni, Advanced Clinic e ka suksesin e garantuar.

Me eksperiencë 15 vjecare në rajon Advanced Clinic ka sjellë në Shqipëri, Prishtinë dhe Kosovë mënyrën e mbjelljes fije më fije të flokëve.

Ekipi i specializuar kujdeset për t’ju rikthyer flokët e mëparshëm, madje edhe më të dendura.

MOS KURSENI PËR FLOKËT, THONË ËSHTË GJYSMA E BUKURISË.

MË SHUMË INFO:

HTTPS://ADVANCEDFUECLINIC.COM/EN/HOME/

KONTAKTONI  NË NUMRAT:

TIRANË:           00355 68 22 22456  /  00355 6722 2256

PRISHTINË:    00383 45 800602

SHKUP:           00389 71 59 51 39