Justin Bieber planifikon Justice World Tour për 2022

Justin Bieber ka planifikuar zyrtarisht ‘Justice World Tour’ për 2022. Prodhuesi i hitit ‘Peaches’ pritej të niste një turne botëror në verën e vitit 2020, por ai u detyrua ta shtynte turin për shkak të pandemisë COVID-19. Një grup datash u njoftuan për këtë verë, duke filluar me 2 qershor 2021, por ato janë zhvendosur edhe një herë në vitin e ardhshëm.

Bieber tha në një deklaratë: “Ne po punojmë shumë për ta bërë këtë turne më të mirën. Jam i ngazëllyer që do të dal atje dhe do të angazhohem përsëri me fansat e mi.”

Datat e reja, në mbështetje të rekordit të fundit të megastarit, ‘Justice’, tani fillojnë në 18 Shkurt 2022, në Pechanga Arena në San Diego. Prodhuesi i hitit ‘Yummy’ ka shtuar gjithashtu shtatë shfaqje të reja në Jacksonville, Orlando, Cincinnati, Indianapolis, Des Moines, Austin dhe Uncasville, Connecticut.

Një njoftim në faqen zyrtare të Bieber thotë: “Turi do të fillonte këtë verë, por për shkak të kufizimeve të COVID-19 që ndryshojnë nga shteti, turneu po zhvendoset në 2022. Tour World Justice 2022, prezantuar nga T-Mobile, po shton 7 shfaqje të reja me gjithsej 52 data. Biletat për shfaqjet e reja do të dalin në shitje më vonë këtë muaj.

Ndërkohë, gruaja e Bieber, Hailey më parë tha se ishte e lumtur kur zbuloi se turneu i arenës së bashkëshortit të saj u anulua mes krizës globale shëndetësore, pasi i lejoi atij më shumë kohë për të qenë “i fortë, i shëndetshëm dhe i përgatitur”.

Burimi: Bang Showbiz