Kim Kardashian: Unë vuaj nga sindroma e mashtruesit

Në një intervistë për revistën “Time 100 Most Influential Companies”, Kim Kardashian ka rrëfyer për jetën e saj dhe karrierën. Ajo është shprehur se vuan ende nga sindroma e mashtruesit e njohur edhe si Sindroma Imposter ose çfarëdo tjetër, por mendoj se kjo është pjesë e asaj që më mban.

 Sipas saj është pikërisht kjo që I ka dhënë shtysë për të themeluar dy biznese të tjera “SKKN”, si linjë për kujdesin e lëkurës dhe “SKKY”, një kompani investimi.