Kriptomonedha e re ‘Squid Game’ rritet më shumë se 75,000%

Hiti i Netflix “Squid Game” ka zgjeruar shtrirjen e tij në sferën e kriptomonedhës me tokenin squid – dhe tashmë është rritur mbi 75,000% këtë javë, sipas CoinMarketCap.

Lexo: Ekziston një kriptomonedhë “Squid Game” dhe është rritur gati 2,400% në 24 orët e fundit

Squid po tregtohej rreth 0,012 dollarë të martën, por ishte në 9,19 dollarë të premten – një rritje prej më shumë se 75,000%. Kapaku i tij i tregut tani është rreth 722 milionë dollarë.

Parashitjet e SQUID nisën më 20 tetor dhe, sipas letrës së bardhë, “shiten në 1 sekondë”.

SQUID u lançua si monedha ekskluzive e projektit Squid Game – një platformë kripto lojë për të fituar. Turneu në internet, i cili nis në nëntor, imiton gjashtë raundet e lojërave të paraqitura në shfaqjen e tij televizive.

Sa më shumë njerëz të bashkohen, aq më i madh do të jetë grupi i shpërblimeve”, thuhet në letrën e bardhë. “Më e rëndësishmja, ne nuk ofrojmë pasoja vdekjeprurëse! Përvoja juaj do të reflektojë vetëm në gëzimin e fitimit të shpërblimeve dhe pikëllimin e humbjes së parave nëse loja dështon.

squid game crypto chart 10-29

Burimi: Insider