Largoni depresionin duke e nisur ditën me një kafe

Në mbarë botën pas pandemisë pati një rritje të personave që vuajnë nga depresioni.

Ekspertët e shëndetit mendor sugjerojnë që të niset dita me një filxhan kafe për të larguar depresionin. Sipas Healthline vetëm në këtë mënyrë mund të kemi një ditë të këndshme.

Po sipas ekspertëve pas pirjes së kafesë, kryerja e shumë aktiviteteve dhe të qëndruarit në një shoqëri me njerëz që janë pozitiv dhe bëjnë humor të ndihmojnë akoma më shumë për të çliruar veten nga depresioni.