Më shumë se “Miq”? A po dalin vërtet David Schwimmer dhe Jennifer Aniston?

Tani që David Schwimmer dhe Jennifer Aniston po dalin bashkë, ribashkimi i Friends është bërë një dokument i rëndësishëm historik dhe duhet ruajtur përgjithmonë.

Është e rëndësishme të thuhet këtu se Schwimmer dhe Aniston mund të mos jenë duke dalë bashkë, por ky dyshim duket se vjen nga dy pjesë informacioni. I pari ishte segmenti nga ribashkimi i Friends – segmenti i vetëm, me të vërtetë, që ofroi çdo informacion të ri – ku ata pranuan se kishin ngacmime sekrete me njëri -tjetrin ndërsa kanë qenë duke filmuar Friends. E dyta është se, pas ribashkimit, Schwimmer me sa duket fluturoi në shtëpinë e Aniston në LA, në mënyrë që ata të mund të vizitonin një vresht së bashku.

“Pas ribashkimit, u bë e qartë se kujtimi i së kaluarës kishte ngjallur ndjenja për të dy dhe se kimia që ata kanë pasur ishte akoma atje,” tha një burim për Closer të martën. “Ata filluan të shkëmbejnë mesazhe menjëherë pas xhirimeve dhe, vetëm muajin e kaluar, David fluturoi nga shtëpia e tij në Nju-Jork për të parë Jen në LA.”

“Ata kanë kaluar kohë në shtëpinë e Jen, ku ajo ka gatuar darka në mbrëmje, dhe kanë shijuar kohë cilësore së bashku, duke biseduar dhe duke qeshur. Ata u vunë re gjithashtu duke pirë verë, thellë në bisedë, teksa ecnin nëpër një nga vreshtat e preferuar të Jen në Santa Barbara, ku ishte e qartë se kishte shumë kimi mes tyre.”– ka shtuar burimi.

jennifer aniston david schwimmer

Përfaqësuesit e Schwimmer dhe Aniston mohuan thashethemet për Fox News, por fansat janë të bindur se mes çiftit ka më shumë sesa thjesht miqësi.

Burimi: Closer