Media gjermane SAT 1: Shqipëria të fal ndjesinë e Karaibeve

Një tjetër media e huaj i kushton reportazh turizmit në Shqipëri. Ministrja Mirela Kumbaro shpërndau një video të transmetuar nga media gjermane SAT 1 , ku vendi ynë cilesohet

si destinacionin ‘në modë’ për pushimet e verës, që të fal ndjesinë e Karaibeve dhe peizazhe të mrekullueshme malore.

 “Mund të zbuloni vendin e pushimeve të ëndrrave në Shqipëri”, thuhet në dokumentarin e Matthias Killing, përmes një udhëtim që nga ishujt e Ksamilit e deri tek Ujërat Termale të Bënjës në Përmet